Køkken & Café

Alt indenfor køkken, mad og service.
Restauranten Traktørstedet, som er placeret ved Naturcenter Amager, er vores skole/træningsarena. Køkken- og cafeuddannelsen er erhvervsrettet og henvender sig til elever, der både interesserer sig for, at arbejde inden for service- og køkkenområdet, og samtidig har lyst til at prøve kræfter med madlavningskunsten.

på en og samme gang et dannelses- og uddannelsesforløb, en form for mesterlære, hvor eleverne lærer at ”mestre” arbejdslivet. Det lærer de først og fremmest ved at blive inviteret ind i et arbejdsfællesskab, med de pligter og det ansvar som hører til på en arbejdsplads. Eleverne en del af et team, der I fællesskab har ansvaret for den daglige drift af Traktørstedet Vestamager.

Som noget af det første tager eleverne et hygiejnebevis. Inden for køkkenområdet lærer eleverne desuden følgende: planlægning, tilberedning, maskineservicering, læsning af varedeklaration, rengøring osv. Inden for service lærer eleverne følgende: servering, kundekontakt, servicekultur, klargøring, kassebetjening,“to go” -espressomaskine/klemgrill og rengøring.