Kultur- og event

På kultur- og eventuddannelsen lærer eleverne at samarbejde med kollegaer om at planlægge og afholde kulturelle arrangementer og events. STU-eleverne er på kultur- og eventuddannelsen en del af et team, der udvikler og afholder kulturelle arrangementer med alt hvad det indebærer, ligefra ideudvikling, samarbejde og forhandling med kunder og samarbejdspartnere til planlægning, marketing, booking, indkøb, opstilling, oprydning og evaluering og mm.

Restauranten Traktørstedet, som er placeret ved Amager Naturcenter, er vores skole/træningsarena for STU-eleverne. Kultur- og eventuddannelsen er erhvervsrettet og henvender sig til elever, der ønsker at arbejde og uddanne sig inden for det kultur- og underholdningsbranchen, på biblioteker, i kulturhuse og foreninger ol.

Kultur- og eventuddannelsen hos Amager Skovhjælpere er på en og samme gang et dannelses- og uddannelsesforløb, en form for mesterlære, hvor (STU-eleverne) lærer at ”mestre” arbejdslivet. Det lærer de først og fremmest ved at blive inviteret ind i et arbejdsfællesskab, med de pligter og det ansvar som hører til på en arbejdsplads. I hverdagen er eleverne en del af et team, der i fællesskab har ansvaret for planlægningen og afholdelsen af Traktørstedets kulturelle tiltag, som bl.a.  er medborgermiddage, konferencer, koncerter, foredrag, debataftener, fastalavn, kurser, foreningsmøder osv.

 

 

 

Alle har ret til et arbejdsfællesskab